Fordi godt innhold staker ut retning, tiltrekker kunder, øker salget og hever kundetilfredsheten.

Mitt navn er Kristian Marthinsen (ikke avbildet), og jeg hjelper virksomheter med å lage kommunikasjon og markedsføring, primært med innholdsdesign, brukeropplevelse og prosjektledelse for digitale kanaler.

DIGITAL TEKST

Jeg kan hjelpe deg med:

 • Innholdssdesign og brukeropplevelse 
 • Analyse og strategi for digitale kanaler 
 • Tekst og innhold for alle kanaler og flater. 

HUSK: Når potensielle kunder besøker nettsiden din, leser et nyhetsbrev eller følger deg på LinkedIn er det alltid innholdet som er viktigst! 

VERDIER OG ATTRIBUTTER

For å skape verdier for deg og din virksomhet trenger du noen som er objektiv, operativ og oppdatert:

 • OBJEKTIV
  En god rådgiver presenterer deg for muligheter og løsninger. Forslag til løsninger skal først og fremst gagne deg, ikke min CV eller lommebok. Du får også en uavhengig rådgiver som ikke tar påslag i priser fra fotografer, trykkerier eller lignende.
 • OPPDATERT
  For å kunne lage kommunikasjon som selger trenger du en rådgiver som stiller gode spørsmål og gir velfunderte råd. Du trenger noen som er oppdatert på trender og teknologier innen markeds- og kommunikasjonsfaget, og som er oppdatert på din bransje.
 • OPERATIV
  Du trenger en sparringpartner som ikke bare er strategisk, men også operativ og hands-on fra dag én. De trenger noen som skriver tekster, redigerer hjemmesider og oppdaterer powerpointer.

Kunder

Tidligere har jeg jobbet som webredaktør og kommunikasjonssjef for selskaper som Norges Handelshøyskole, oljemessen ONS og Halvorsen Group. 

Siden oppstarten i 2010 har jeg fått jobbe med spennende kunder som:
WeST Group, Qualisoft, TechInvent, IRIS, ONS, NHH, Veterinærinstituttet, Pårørendesenteret, Halvorsen Group, Cegal, SKAGEN Fondene, Fargerike, AutoStore, Møbelgalleriet, Nortrain, ICORN, Stavanger Symfoniorkester og flere. 

Som du ser er mange av kundene tidligere arbeidsgivere. Det ser jeg på som et godt tegn.

Hvorfor bruke en selvstendig rådgiver? Her er 10 gode grunner til å bruke en frilanser.
Du kan bli enda bedre kjent med hvordan jeg tenker ved å lese bloggen min

Ta gjerne kontakt!

Kristian Marthinsen
Kristian@godtinnhold.no
988 37 533